Investigace.cz - Investigace Cz Linkedin

Přehled dat v databázi. Přinášíme původní investigativní kauzy o přeshraničním organizovaném zločinu praní.


Investigace Cz Sbira Oceneni Investigace Cz

Kdo se objevuje v Panama Papers.

Investigace.cz. 111 Andrej Babiš si přes své anonymní offshory s nastrčenými řediteli poslal skoro 400 milionů Kč za které si poté koupil 16 luxusních nemovitostí ve Francii. Novinářka Pavla Holcová zakladatelka webu Investigacecz. Investigacecz brings original investigative stories about cross border organized and white collar crime and their impact on the Czech Republic.

Investigacecz brings original. Tomáš Benedikovič Denník N. Ženevská banka se tam vyskytuje jako potenciální arbitr pro případ sporu.

Investigacecz reports original investigative stories about cross-border organized crime and its impact on the Czech Republic. Naším hlavním cílem nejsou politici a jejich politika. Premiér Babiš ANO by měl podle novinářů z webu Investigacecz vysvětlit kde vzal 15 milionů eur tehdy 381 milionů korun z kauzy Pandora Papers a proč podnikl kroky k nedohledání.

Septembra v Ústí nad Labem. Andrej Babiš nás jako předseda vlády primárně nezajímá. Investigacecz English - Reporting on financial and organized crime Praha.

Připojte se chcete-li navázat spojení. 8 645 To se mi líbí Mluví o tom 660 Byli tady 2. Investigacecz bude v následujících týdnech na základě zkoumání získaných dat postupně přinášet příběhy jednotlivých akcionářů firem i obchodních praktik na hraně zákona.

Ve Francii by Babišovi podle webu hrozilo na základě zákona o prokazování bohatství že pokud neprokáže původ oněch 381 milionů korun může o své nemovitosti přijít. Jeho jméno se ale objevilo v mezinárodním novinářském projektu Pandora Papers proto jsme tuto kauzu ve. Web upozornil že na datu zveřejnění se muselo shodnout přes 600 novinářů z celého světa kteří na mezinárodním projektu Pandora Papers pracovali.

Pro registraci pište na adresu Niny Kodhajové ninainvestigacecz. Práve investigacecz a spolupracujúce médiá však zo zoznamu starostlivo vyškrtli. Whois Lookup for investigacecz.

Server Investigacecz odmítl že by se zveřejněním informací snažil ovlivnit volby nebo že by mířil primárně a záměrně na českého předsedu vlády. Register a Domain Get your domain name now. Portál také odmítl premiérovo tvrzení že zveřejnění informací je snahou o ovlivnění českých sněmovních voleb.

Přinášíme původní investigativní kauzy o přeshraničním organizovaném zločinu praní peněz mafii korupci a jejich. Nějaká vazba na Ženevu tam tedy je. 7 hours agoPíšou nám že jsme špína a agenti kteří ničí tuto zemi říká po Pandora Papers šéfka Investigacecz.

1 day agoInvestigacecz je médium které informuje především o organizovaném zločinu korupci a praní peněz. 9411 likes 6248 talking about this 2 were here. PR Marketing v investigacecz Hlavní město Praha Česko Více než 500 spojen í.

1 day agoPodle serveru Investigacecz by český premiér mohl být vyšetřování nejen ve Francii ale i v USA a v Česku. 1 day agoPremiér Andrej Babiš ANO by měl podle novinářů z webu Investigacecz vysvětlit kde vzal 15 milionů eur tehdy 381 milionů korun z kauzy Pandora Papers a proč podnikl kroky k nedohledání původu těchto peněz. 1 day agoPremiér Andrej Babiš ANO by měl podle novinářů z webu Investigacecz vysvětlit kde vzal 15 milionů eur tehdy 381 milionů korun z kauzy Pandora Papers a proč podnikl kroky k nedohledání původu těchto peněz.

19 hours agoPodle českého serveru investigacecz který se projektu zúčastnil se kauzy týkají 300 Čechů a také českého premiéra Andreje Babiše. 47m 11 tweets 5 min read. The website is run by the Czech Center for Investigative Journalism a nonprofit organization founded by a group of journalists in 2013.

Investigacecz a zahraničné médiá spolupracujúce na projekte sa teda chceli akreditovať na jeho tlačovú konferenciu s maďarským premiérom Viktorom Orbánom 29. Investigacecz brings investigative stories about cross border organized crime and its impact on the Czech Republic. Intended use of supplied data and information Data contained in the domain name register as well as information supplied through public information services of CZNIC association are.

Investigacecz 118 followers on LinkedIn. Heres what you need to do to download Tor Browser to be anonymous online. Investigacecz reports original investigative stories about cross-border organized crime and.

Země Nalezených firem Nalezených osob Nalezených dotací Suma dotací CZK Česká republika 608 91 10 268 12 720 166 20730 Zobrazit firmy Zobrazit osoby Zobrazit dotace. The latest tweets from investigace_cz. Není jasné proč premiér Andrej Babiš ANO zakládal offshorové firmy na nákup luxusních nemovitostí ve Francii řekla serveru E15cz investigativní novinářka Hana Čápová jež se podílela na objasňování kauzy Pandora Papers.

Server také odmítl premiérovo tvrzení že zveřejnění informací je snahou o ovlivnění českých sněmovních voleb. Podvody se solárními elektrárnami patří k. Download and install Tor Browser.


Investigace Cz Ceske Centrum Pro Investigativni Zurnalistiku


Ziadws6sjxwrbm


Nas Tym Investigace Cz


Investigace Cz Linkedin


Kauzy Investigace Cz Youtube


Investigace Cz Ceske Centrum Pro Investigativni Zurnalistiku


Investigace Cz Ceske Centrum Pro Investigativni Zurnalistiku


Openlux Cesko Investigace Cz


File Investigace Cz Logo Png Wikimedia Commons


Vlady Spehovaly Spywarem Novinare Aktivisty I Disidenty Investigace Cz


Wts3nnee9d3lcm


Nas Tym Investigace Cz


Investigace Cz Investigace Cz Twitter


Odposlech Investigace Cz On Apple Podcasts


Nas Tym Investigace Cz


Bnh4bn5af7jcpm


Investigace Cz Home Facebook


Statement Of Investigace Cz We Protect Our Sources Investigace Eu


Odposlech Investigace Cz Lyssna Har

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url